Nemovitosti

Celkem 21 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Ivana Dvořáčková
Ivana Dvořáčková
telefon: +420721158560
ivana.dvorackova@partnerrealit.eu

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej bytu 3+1 s balkónem, Říčany u Prahy

Cena:
6.350.000 ,- včetně realitních a právních služeb
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji bytovou jednotku 3+1 s balkónem, nacházející se v jedné z nejžádanějších lokalit, a to v Říčanech u Prahy. Vzhledem k lokalitě, kultuře a rozmanitosti, se toto město několikrát dostalo na první místo ankety o nejlepší město pro život v České republice.
Bytová jednotka o velikosti 62m² je umístěna v 8. patře 12ti patrového panelového domu s orientací na jih a západ. Před delší dobou prošla jednotka kompletní rekonstrukcí, a to vyzdění jádra, rozvody elektřiny, koupelna s vanou, kuchyňská linka, štuky a plastová okna. I přesto, že rekonstrukce proběhla před několika roky, byt je ve velmi dobrém stavu a splňuje standardy pro současné bydlení.
Dispoziční řešení jednotky se skládá ze vstupní chodby, s nadstandardně velkou vestavěnou skříní, obývacího pokoje s přístupem na balkón (orientace jih), ložnice s další vestavěnou skříní (orientace západ), menší dětský pokoj (západ), kuchyně, ve které majitel nechal zhotovit nábytek na míru, pro maximální využití úložného prostoru, dále koupelna a samostatná toaleta. Celý byt je designovaný do elegantního stylu.
Vytápění domu a zdroj teplé vody je řešen dálkově. Měsíční náklady spojené s užíváním bytu činí 2.756,–Kč včetně fondu oprav a úklidu domu. V této ceně není zahrnuta spotřeba elektrické energie, ta je ve výši 1.100,–Kč. Také bytový dům prošel rekonstrukcí, a to fasáda se zateplením, výtah, stoupačky a v případě potřeby je možné využít venkovní výtah pro invalidy. K bytu náleží sklepní kóje a velká kolárna s bezbariérovým přístupem. Dům je zabezpečen kamerovým systémem.
V blízkosti budovy se nachází kompletní občanská vybavenost a cca 50m od domu zastávka MHD. Přímo za domem dětské hřiště a velké množství zeleně.
Zásadní výhodou této lokality je také perfektní dostupnost vlakem do 30ti minut na hlavní nádraží Prahy a do 10ti minut sjezd na D1. Tato lokalita je perfektní nejen díky své občanské a kulturní vybavenosti, ale i atraktivní přírodě, která je od bydliště vzdálená pouze 15 minut chůzí. Jedná se o lesní porost Nový Strašín. Naleznete v něm cyklostezky, koupaliště Jureček, turistické trasy, hřiště, tenisové kurty, odpočinková místa a mnoho dalšího. Pro houbaře je zde hluboký Janovický les.
Pokud hledáte ideální místo pro rodinu, tak tato lokalita je ta pravá. Těšíme se na setkání na prohlídce a v případě potřeby zajistíme financování formou hypotéky. PENB – C.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
24005
Typ bytu:
3+1
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Říčany
Plynární 1517/2
Plocha balkonu:
3 m2
Plocha sklepa:
1 m2
Podlaží:
9. podlaží z 13 podlaží celkem
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 59' 32.588"N, 14° 40' 1.049"E