Nemovitosti

Celkem 11 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Ivana Dvořáčková
Ivana Dvořáčková
telefon: +420721158560
ivana.dvorackova@partnerrealit.eu

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Pronájem zděného bytu 2+kk s parkovacím stáním, Tábor - centrum

Cena:
12.000 ,- za měsíc
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu krásný a prostorný byt 2+kk o celkové ploše 52 m², situovaný v srdci historické části Tábora, v ulici Pod Tržním náměstím. Tento byt se nachází ve zděném domě s bezbariérovým přístupem, což zajišťuje komfortní bydlení pro každého. Dům je navíc součástí uzavřeného dvora, který poskytuje klid a bezpečí, a nájemcům navíc nabízí možnost využívat své vlastní venkovní posezení se zahradním nábytkem.
Velkou výhodou tohoto bytu je bezplatné parkovací stání, které máte k dispozici pouze vy ke své jednotce. Byt prošel před pěti lety kompletní rekonstrukcí, což se projevuje v moderním vzhledu.
Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnici, vstupní chodbu a koupelnu s toaletou. Obývací pokoj je opravdovým srdcem bytu. Jeho atmosféru dotváří elegantní krb na biolíh, který dodává místnosti romantickou a příjemně hřejivou atmosféru.
Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči, včetně myčky, pračky se sušičkou, elektrické trouby se sklokeramickou deskou a digestoře. V ložnici oceníte prostornou šatní skříň, která poskytuje dostatek úložného prostoru.
Pokud hledáte bydlení v klidné lokalitě s dostatkem zeleně, a přesto v blízkosti centra, tento byt je pro vás ideální volbou.
Nájemné činí 12.000 Kč měsíčně, k tomu záloha na vodu 500 Kč na osobu. V ceně nájmu je internet. Elektřina bude přepsána na nájemce. Vratná kauce pro majitele je stanovena na 25.000 Kč. Provize realitní kanceláři činí 12.000 Kč + DPH.
Byt je ihned k nastěhování a čeká jen na svého nového nájemníka. Energetický štítek budovy zatím není k dispozici, proto je uvedena energetická třída G.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte mě. 

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
24020
Typ bytu:
2+kk
Operace:
Pronájem
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Tábor
Pod Tržním nám. 612/6
K nastěhování od:
21.10.2024
Podlaží:
1. podlaží
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 24' 58.578"N, 14° 39' 32.709"E